Publiceret 4. december 2017:

Flere medier refererer i dag til en undersøgelse, der viser, at der er fundet en sammenhæng mellem indtag af lægemidler, der indeholder hydrochlorthiazid og udviklingen af hudcancer.

Hydrochlorthiazid er et diuretikum (vanddrivende stof) af thiazid-typen, der bruges til behandling af arteriel hypertension og ødemer.

Det er en kendt bivirkning, at huden fotosensibiliseres ved brug af hydrochlorthiazid, men den direkte sammenhæng med udviklingen af hudcancer er endnu ikke fyldestgørende belyst.

På medicin.dk afventer vi Lægemiddelstyrelsens vurdering før en evt. justering af behandlingsvejledninger.

Se evt. mere om dette emne via www.min.medicin.dk

———————————————————————————————————————–

Vedr. medicinsk cannerbis:

Her i klinikken følger vi Lægeforeningen og Dansk Selskab for Almen Medicins vejledning til os og udskriver IKKE medicinsk cannabis

Medicinstuderende:
I perioder har vi tilknyttet medicinstuderende, hvorfor du kan blive tilbudt tid hos en medicinstuderende, der altid efterfølges af tilbud om supplerende samtale med en af de faste læger bagefter.

Vedr. uddannelseslæger:

De fast tilknyttede uddannelseslæger fremgår under “mød os” fanen. Herudover har vi uddannelseslæger tilknyttet, der møder på arbejde hos os ca. en dag om måneden og aktuelt er Claus Louring en af disse læger – frem til 2019.

Aktuelt

Ansøgning om enkelttilskud til et bestemt medicinsk præparat:

Der er kommet nye regler for ansøgning om enkelttilskud til medicin. Ansøgningen skal stadig udfærdiges af lægen, det nye er, at patienten selv skal betale for denne ansøgning. Det koster 375,00 kr. inkl. moms.

Priser i øvrigt:

Se særskilt prisliste under punktet praktisk info.